5/12/19-jazz trio @Νομισματικό Μουσείο

Philipp Weiss-φωνή

Ανδρέας Παπαγιαννακόπουλος-κιθάρα

Γιώργος Ντάνης-κόντρα μπάσο


Ο Philipp Weiss στα φωνητικά, ο Aνδρέας Παπαγιαννακόπουλος
στην κιθάρα και ο Γιώργος Ντάνης στο κοντραμπάσο συναντώνται ξανά στο café του Νομισματικού Μουσείου την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου στις 9 μ.μ. Το τρίο με όχημα τo jazz ρεπερτόριο και τον αυτοσχεδιασμό καταφέρνει σε κάθε του εμφάνιση να δημιουργεί μια μοναδική ακουστική εμπειρία. Έχοντας και οι τρεις αρκετές συναυλίες στο ενεργητικό τους και μια σημαντική παρουσία στην jazz δισκογραφία, δημιουργούν ένα καινούριο project που χαρίζει μια διαφορετική οπτική στο jazz ρεπερτόριο.
Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2019 στις 9 μ.μ. – 11 μ.μ.
pin
Cafe Nomismatiko Mouseio
Panepistimiou 12, Αθήνα
Περισσότερα...

20/11/19-Birthday jam@SPITI ART BAR

Ανδρέας Παπαγιαννακόπουλος-κιθάρα

Γιώργος Ντάνης-κόντρα μπάσο

Νίκος Σιδηροκαστρίτης-τύμπανα


Ο αγαπημένος φίλος και κιθαρίστας Ανδρέας Παπαγιαννακόπουλος, γιορτάζει τα γενέθλια του στο Σπίτι Art Bar την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου με ένα special εορταστικό jam session! Μαζί του στη house band θα βρίσκονται ο Γιώργος Ντάνης στο κοντραμπάσο και ο Νίκος Σιδηροκαστρίτης στα τύμπανα! Καλεσμένοι όλοι οι μουσικοί και οι φίλοι σε μια βραδιά-γιορτή!!
Περισσότερα...

10-11-2019-Delasito project@Αλμαγέστη

Χρήστος Σιτοκωνσταντίνου – Βιμπράφωνο
Ανδρέας Παπαγιαννακόπουλος – Κιθάρα
Παναγιώτης Χαραλαμπόπουλος – Μπάσο
Θάνος Χατζηαναγνώστου – Τύμπανα


Το Delasito project επισκέπτεται την Αλμαγέστη, λίγες ώρες μετά την ηχογράφηση του πρώτου του δίσκου. Με οδηγό τον ιδιαίτερο και ατμοσφαιρικό ήχο του βιμπραφώνου, έχει αναπτύξει ένα ζωντανό ρεπερτόριο από πρωτότυπες δημιουργίες, που βασίζονται τόσο σε επιρροές από την jazz και funk σκηνή όσο και από την κλασική μουσική και τον ελεύθερο αυτοσχεδιασμό.
Περισσότερα...

30/10/2019-improjazzworkshop@The zoo

Γιάννης Παπαναστασίου-σαξόφωνο
Ανδρέας Παπαγιαννακόπουλος-κιθάρα
Κώστας Γιαξόγλου-πιάνο
Βασίλης Στεφανόπουλος-κόντρα μπάσο
Θάνος Δασκαλόπουλος -κλακέτες
Νίκος Σιδηροκαστρίτης-τύμπανα


Η καθηγητική ομάδα του improjazzworkshop συναντιέται ξανά στην σκηνή του the zoo…Λίγους μήνες μετά την λήξη του καλοκαιρινού σεμιναρίου, καθηγητές και σπουδαστές σας προσκαλούν να ακούσετε και να γνωρίσετε από κοντά τα αποτελέσματα της συνύπαρξης φύσης και μουσικής
Περισσότερα...

24/10/2019-jazz duet@Show what

Ανδρέας Παπαγιαννακόπουλος-κιθάρα

Βασίλης Στεφανόπουλος-κόντρα μπάσο


Κιθάρα και κοντραμπάσο σε μια αυτοσχεδιαστική συνύπαρξη κι ένα φινάλε με mini jaz session από φίλους μουσικούς!
Ο Ανδρέας Παπαγιαννακόπουλος στην κιθάρα και ο Βασίλης Στεφανόπουλος στο κοντρα μπάσο έρχονται για μια ξεχωριστή βραδιά στην σκηνή του “Show What?” Οι δύο μουσικοί έχοντας διανύσει μια σημαντική πορεία στο χώρο της jazz και της σύγχρονης αυτοσχεδιαστικής μουσικής ενώνουν τις δυνάμεις τους και υπόσχονται μια μαγική μουσική περιπέτεια. Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με ένα mini jam session!
Περισσότερα...

26/9/2019-Delasito project@SPITI ART BAR

Delasito Project είναι οι:
Χρήστος Σιτοκωνσταντίνου – Βιμπράφωνο
Ανδρέας Παπαγιαννακόπουλος – Κιθάρα
Παναγιώτης Χαραλαμπόπουλος – Μπάσο
Θάνος Χατζηαναγνώστου – Τύμπανα

Το Delasito project επιστρέφει στο ΣΠΙΤΙ, λίγες μέρες πριν μπει στο στούντιο για την ηχογράφηση του πρώτου του δίσκου. Με οδηγό τον ιδιαίτερο και ατμοσφαιρικό ήχο του βιμπραφώνου, έχει αναπτύξει ένα ζωντανό ρεπερτόριο από πρωτότυπες δημιουργίες, που βασίζονται τόσο σε επιρροές από την jazz και funk σκηνή όσο και από την κλασική μουσική και τον ελεύθερο αυτοσχεδιασμό.
www.delasito.com

Περισσότερα...

27/8/19@ Tinos Festival

ΑΕΤΟΦΩΛΙΑ

Τηνιακά “Τ’ανέμου παραμύθια” Aφήγηση : Στέλιος Πελασγός Ηλεκτρική κιθάρα : Ανδρέας Παπαγιαννακόπουλος Βιμπράφωνο, κρουστά : Xρήστος Σιτοκωνσταντίνου Χορός : Μαρία Κυρμά 

26/8/2019@Tinos FESTIVAL

YΣΤΕΡΝΙΑ

“Μοιραίες γυναίκες και jazz αστυνόμοι”

Aφήγηση : Στέλιος Πελασγός Ηλεκτρική κιθάρα : Ανδρέας Παπαγιαννακόπουλος Βιμπράφωνο, κρουστά : Xρήστος Σιτοκωνσταντίνου Χορός : Μαρία Κυρμά

26/6/19 impojazzworkshop@thezoo

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά διεξάγεται το improjazzworkshop(α.k.a. Hortojazzworkshop)H καθηγητική ομάδα του improjazzworkshop με μια συναυλία στο αγαπημένο zoo ανοίγει μουσικά το σεμινάριο που θα διεξαχθεί φέτος στην Αναβρυτή Λακωνίας 15-22 Ιουλίου.


Σας περιμένουμε όλους να τα πούμε από κοντά

Είσοδος 10€
Φοιτητές, άνεργοι, σπουδαστές σε ωδεία: 7€

Ζωοδόχου Πηγής 45
15231 Khalándrion, Attiki, Greece

Περισσότερα...

17/5/19 leoforio@Filippou cafe

�Leoforio… Andreas Papagiannakopoulos
Leoforio… ονομάζεται το προσωπικό project του Ανδρέα Παπαγιαννακόπουλου. Πρόκειται για πρωτότυπες συνθέσεις του κιθαρίστα Ανδρέα Παπαγιαννακόπουλου με βασικές επιρροές από την αμερικάνικη και ευρωπαϊκή jazz,την ηλεκτρονική και ψυχεδελική μουσική.

Continue reading …

1/6/19 Philipp Weiss trio

Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Philipp Weiss Trio “JUST FRIENDS”

Philipp Weiss (voc, piano)
Andreas Papagiannakopoulos (guitar)
Ntinos Manos (bass)

Continue reading …

12/4/19 Delasito @Cafe Santan

Παρασκευή 12 Απριλίου και στη σκηνή του Σαντάν ανεβαίνουν οι ταλαντούχοι Delasito Project

To Delasito Project, με οδηγό τον ιδιαίτερο και ατμοσφαιρικό ήχο του βιμπραφώνου, έχουν αναπτύξει ένα ζωντανό ρεπερτόριο από διασκευές και πρωτότυπες δημιουργίες, που βασίζονται τόσο σε επιρροές από την jazz και funk σκηνή όσο και από την κλασική μουσική και τον ελεύθερο αυτοσχεδιασμό.
Υπόγειοι αρμονικοί σιδηρόδρομοι, βήματα αυτοσχεδιασμού με το κοινό, ψυχεδελικό μπαλέτο, θυσία γαλλικών δοξαριών στο βωμό του πειραματισμού είναι βασικά στοιχεία που συνθέτουν την ατμόσφαιρα της ζωντανής εμφάνισής τους.
www.delasito.com
Delasito Project είναι οι:
Χρήστος Σιτοκωνσταντίνου – Βιμπράφωνο
Ανδρέας Παπαγιαννακόπουλος – Κιθάρα
Παναγιώτης Χαραλαμπόπουλος – Μπάσο
Αλέκος Σπανίδης – Τύμπανα

17/2/2019 Εργαστήρι jazz αυτοσχεδιασμού/Παρουσίαση μουσικών συνόλων

To εργαστήρι jazz αυτοσχεδιασμού με χαρά παρουσιάζει τα μουσικά σύνολα του… 18 μουσικοί, τρία διαφορετικά jazz combos, μια ξεχωριστή μουσική προσέγγιση, ενορχήστρωση και ερμηνεία, πάνω σε συνθέσεις του jazz ρεπερτορίου.

Κυριακή 17/ 02 στις 19.30

Είσοδος ελεύθερη

Διδασκαλία/ υπεύθυνος καθηγητής
Aνδρέας Παπαγιαννακόπουλος Continue reading …